Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

Анкета: УЧАСТИЕ В ИЗВЪНКЛАСНИ И ИЗВЪНУЧИЛИЩНИ ДЕЙНОСТИ

New Page

     

- С тази анкета искаме да научим от теб малко повече за твоето мнение относно извънкласните и извънучилищни дейности, които си посещавал/а през първия срок на тази учебна година (2013-2014). Това може да е клуб по изкуство, кръжок по моделизъм, танци и всякакви други извънкласни занятия, които не са част от учебната програма в училище. Тези занятия може да са по проект „УСПЕХ" или други (извън проект „УСПЕХ"), така че ще те питаме и за двата вида.

- Възможно е вече да си попълвал/а анкетата през първия срок, но има малка разлика. Тогава те питахме за извънкласните дейности, на които си ходил/а през миналата учебна година (2012-2013). Сега анкетата е за извънкласните дейности, посещавани от теб през първия срок на сегашната учебна година.

- Твоите отговори ще ни помогнат да направим ученето по-забавно, по-интересно и привлекателно за учениците в България, а с участието си в анкетата ще допринесеш за по-добро образование в бъдеще. Радваме се, че си готов/а да споделиш своето мнение. Не се притеснявай да отговаряш свободно и без притеснения, няма верни или грешни отговори!

- Въпросите не са трудни, а под всеки въпрос има и инструкция за попълване. Въпросите, отбелязани с този знак (*) са много важни и затова е задължително да им отговориш!

- Благодарим ти!

- Натисни бутона "Напред", за да започнеш!
Survey Software powered by Alchemer
Survey Software